30 augustus 2006

Aankondiging opening Leerhuis bibliotheek en bibliotheekportaal

De bibliotheekvoorziening in het Martini Ziekenhuis is al jaren niet op het peil dat van een ziekenhuis als het onze, met een belangrijke functie in gezondheidszorg, opleiding en onderwijs, verwacht mag worden.
Door inspanningen van het bestuur van de VMS, de Centrale Opleidings Cie en de Unit OVT, gesteund door de RvB en het Directieteam, komt daar nu verandering in. De eerste stappen zijn reeds gezet en de aangestelde bibliothecaris is enthousiast bezig om te komen tot een moderne, aan de huidige tijd aangepaste, bibliothecaire voorziening in het Martini Ziekenhuis. Kernwoorden daarbij zijn elektronische beschikbaarheid van de collectie op de werkplek, serviceverlening, gebruiksvriendelijkheid en een ruime representatieve collectie tijdschriften en boeken.

Nico Oosterom, directeur P&O en Faciliteiten opent op 18 september 2006 zowel de bibliotheek als het bibliotheekportaal.

3 opmerkingen:

Wow!ter zei

Joan,

In deze style van Blogger komt je Feed niet standaard mee. Misschien toch verstandig om die ook op je site te publiceren.

Joan Woudsma zei

Dank voor je suggestie. We gaan hiermee aan de slag!

Ronald zei

Hallo Joan,

Geslaagde opening van de leerhuisbibliotheek gisteren. De verwachtingen zijn hoog. De kansen zijn er. Veel succes.

hartelijke groet,

Ronald